Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 15:12

Οι Blonde Redhead την άνοιξη στην Αθήνα!

Written by 

Οι Αμερικάνοι Blonde Redhead θα βρεθούν τον ερχόμενο Μάρτιο στην Αθήνα για μία συναυλία. Πιο συγκριμένα, θα ανέβουν στη σκηνή του Κύτταρου την Πέμπτη 5 Μαρτίου, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 20 ευρώ στην προπώληση και 25 στο ταμείο.

Το συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη κυκλοφόρησε το ένατο άλμπουμ του με τίτλο Barragán τον περασμένο Σεπτέμβριο και αυτή θα είναι μια ευκαιρία για τους fans της Kazu και του γκρουπ της να ακούσουν τα νέα τους κομμάτια καθώς και παλιότερα αγαπημένα.

Φαίνεται ότι το 2015 θα έχει πολύ ενδιαφέρον συναυλιακά αφού εκτός των Blonde Redhead έχουν ήδη ανακοινωθεί κι άλλα σημαντικά ονόματα (Mark Lanegan, Earth, Blues Pills κ.α.). Καθόλου άσχημα δηλαδή.

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα