Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 19:07

O Michael Stipe αποκλείει το ενδεχόμενο να επανενωθούν οι R.E.M.

Written by 

O Michael Stipe εμφανίστηκε αγνώριστος, σε πρωινή εκπομπή αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου και όπως ήταν λογικό δέχτηκε ερώτηση σχετικά με την πιθανότητα μελλοντικoύ reunion των σπουδαίων R.E.M.. Η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη «κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ» είπε και πρόσθεσε ότι δεν του αρέσει να νοσταλγεί. Ωστόσο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο τραγούδι, αλλά όχι σύντομα. Εξάλλου, ο Stipe έχει ήδη συνθέσει το soundtrack για την ταινία The Cold Lands (όπως σας είχαμε ενημερώσει προ μηνών).

Θυμίζουμε ότι η μπάντα από την Αθήνα της Georgia ανακοίνωσε την διάλυση της, μετά από μια άκρως επιτυχημένη 30χρονη καριέρα το 2011, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ Collapse Into Now. Εμείς ευχόμαστε ο Stipe να τηρήσει τα λεγόμενα τους, όπως κάνει άλλωστε τόσα χρόνια ο Morrissey αρνούμενος την επανασύνδεση των Smiths και να μην δούμε το αγαπημένο συγκρότημα να επανασυνδέεται μόνο για τα χρήματα. Κάποιοι από μας άλλωστε θα έχουμε να θυμόμαστε για χρόνια ότι είχαμε την τύχη να τους δούμε στο Καλλιμάρμαρο σε μιας από τις τελευταίες τους εμφανίσεις (η τελευταία που έδωσαν επί ευρωπαϊκού εδάφους).

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα