Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 16:53

Στοματικό σεξ σε συναυλία Dead Kennedys

Written by 

Για όσους κατ’ αρχήν βιαστούν να χαρούν, διευκρινίζουμε πριν πούμε οτιδήποτε άλλο ότι μιλάμε για τους Dead Kennedys χωρίς τον Jello Biafra (κάτι σαν την Barcelona χωρίς τον Messi και χειρότερα). Όπως και να έχει, στην συναυλία των λειψών Dead Kennedys στο Solano Beach (Καλιφόρνια) την Πέμπτη,το έκπληκτο κοινό κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι ένας θεατής έκανε στοματικό σεξ στην συνοδό του, η οποία είχε ακουμπήσει στην σκηνή, παρέχοντας απλόχερα θέαμα. Για την ιστορία η μουσική υπόκρουση ήταν το (όχι ιδιαιτέρως ερωτικό) Police Truck. Οι εικόνες έχουν κάνει φυσικά το γύρω του Διαδικτύου, με φολκλορικές αναφορές του τύπου «πραγματικά punk συμπεριφορά» και τα συναφή. Ok, ό,τι πείτε...

Και επειδή δεν το έχουμε γυρίσει στην τσόντα (ακόμα), όσοι έχετε περιέργεια, μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για το τι έγινε εδώ (εμείς είχαμε, για να μην το παίζουμε υπεράνω!).

Αστείο επιμύθιο: το τοπικό αστυνομικό τμήμα δήλωσε σοβαρά ότι δεν ασκήθηκαν διώξεις, διότι δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις...

Παναγιώτης Γαβρίλης

 

Ο Παναγιώτης Γαβρίλης είναι επιφανειακά ένας εξωστρεφής τύπος που αγαπά την μπύρα και τις θορυβώδεις κιθάρες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας ρομαντικός: αγαπά την λογοτεχνία και την ποίηση και ονειρεύεται κάποτε (σύντομα, η ζωή είναι μικρή), να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη και ευμερία και η ΑΕΚ να «σηκώσει» το Champions League. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα