Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 17:06

SubRosa + Nochnoy Dozor τη Πέμπτη 22 Ιουνίου Live στο An Club !

Written by 
                                                          
Δελτίο τύπου
Οι Subrosa για πρώτη φορά στην Αθήνα!
 
Το πειραματικό sludge/doom συγκρότημα από το Salt Lake City θα βρεθεί στη σκηνή του An Club την Πέμπτη 22 Ιουνίου παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό κομμάτια από τη δισκογραφία του.
Η ιδιαιτερότητα των Subrosa έγκειται στον τρόπο που παντρεύουν τις πρωταρχικές Sabbathικές επιρροές τους με τη folk, έχοντας σε πρωταγωνιστικό ρόλο τα δύο βιολιά των Sarah Pandleton και Kim Pack με την μαγευτική φωνή της Rebecca Vernon.
Με τέσσερα έως τώρα ολοκληρωμένα album στο ενεργητικό τους, "Strega" (2008), "No Ηelp for the Mighty Ones" (2011), "More Constant than the Gods" (2013) , "For This We Fought the Battle of Ages" (2016), και έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με σχήματα όπως οι Kylesa, The Obsessed, Deafheaven, Red Fang, Pallbearer, αλλά και με τη φετινή συμμετοχή τους στο Roadburn Festival, οι Subrosa αποδεικνύουν ότι αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά σχήματα του σκληρού πειραματικού ήχου.

Special Guests: Nochnoy Dozor

Οι Nochnoy Dozor ιδρύθηκαν το Δεκέμβριο 2015.

Το πενταμελές συγκρότημα απο την Αθήνα αποτελεί συνδυασμό πολλών μουσικών επιρροών και διαδρομών, καθώς ο ήχος τους οδηγεί απο ambient ατμοσφαιρικά μονοπάτια σε πιο ροκ μουσικές φόρμες.

Παρόλο που τα μέλη προέρχονται και από άλλα ενεργά μουσικά σχήματα (Universe217,Mapplerun,Blame Canada,One Man Drop) η ιδέα του project των Nochnoy Dozor αποτελεί μια ξεχωριστή και αφοσιωμένη σύνθεση.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δημιουργική διαδικασία εγγραφής του πρώτου υλικού και πραγματοποιούν συναυλίες στην Αθήνα.

Προπώληση εισιτηρίων στα:
-Rhythm Records (Εμ.Μπενάκη 74)
-Metal Era (Εμ.Μπενάκη 22)
-Syd Records (Πρωτογενούς 13, Ψυρρή)
-The Lab t-shirts (Θεμιστοκλέους 86, Εξάρχεια)

Τιμή προπώλησης: 15€
Ταμείο: 18€

Έναρξη 21:30
Αn Club, Σολωμού 13, Εξάρχεια.
Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα