Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 08:14

Madebygrey / Once Upon A Winter @ An club 04/05/2019

Written by 

Δελτίο τύπου

Το  Σάββατο 4 Μαΐου  ο Madebygrey θα ανέβει στη σκηνή του an club, για να μοιραστεί μαζί μας ζωντανά ατομοσφαιρικές συνθέσεις από τις έως τώρα κυκλοφορίες του αλλά και νέο υλικό από τον επερχόμενο τρίτο δίσκο του “Music for the Deprived”. 

Επί σκηνής θα βρεθεί πλαισιωμένος από τους: Βαγγέλη Τσιμπλάκη (Λευκή Συμφωνία) στα τύμπανα, Άννα Δρόσου στο μπάσο, Χρύσα Φραγκάκη στo βιολί, Σωτήρη Μαλεζίδη (Autumn Machinery) στην κιθάρα και Λάμπη Μητσιάκη στο τρομπόνι.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι Once Upon A Winter 

- Doors open:21:00
- Presale: 5€
- Αt the door 8€

Tο ορχηστρικό cinematic rock του madebygrey μπλέκει με ιδιαίτερη μαεστρία post rock επιρροές, alternative rock νοοτροπίες και κλασικίζουσες μουσικές δομές. Πρόκειται στην ουσία για το studio project του συνθέτη και παραγωγού Αντώνη Χατζημιχάλη. Ένα imaginary band του οποίου οι συνθέσεις αποδίδονται σε κάθε live και δίσκο από session μουσικούς και φίλους από μπάντες της αθηναϊκής σκηνής (One Hour Before the Trip, i am no hero, Blame the Trees, Chaostar κ.α.). 

Στα τέλη του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “I have written a wicked book and I feel spotless as the lamb”, το οποίο κυκλοφόρησε ψηφιακά, καθώς και σε αριθμημένα χειροποίητα digipack cds. 

Η απήχηση του άλμπουμ οδήγησε στo πρώτo madebygrey live στο πρώτο Post Jamboree του six d.o.g.s το 2014. Την ίδια χρονιά συμμετείχε και στο φεστιβάλ”24^2″ στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. 

Το 2015 άνοιξε τη συναυλία των SleepMakesWaves, ενώ ανέλαβε την παραγωγή του “Supposing we haven’t reach a dead end” του Anadelta, δουλεύοντας παράλληλα και νέο δικό του υλικό. Ο επόμενος δίσκος του “#grief” κυκλοφόρησε αρχικά ψηφιακά το 2016 και αργότερα σε μορφή βινυλίου από την ikaros records. Αυτό τον καιρό ετοιμάζει το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο “Music for the Deprived”

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα