Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 10:22

Νέο single για το Morrissey την Τρίτη;

Written by 

Η έγκυρη ιστοσελίδα allaccess.com του γνωστού δικτύου media CBS έχει αναρτήσει πως την Τρίτη, 19/9 τα μέλη της θα μπορούν να ακούσουν/κατεβάσουν το νέο single του Morrissey και taster του 11ου άλμπουμ της solo καριέρας του Low in High School.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το single θα ονομάζεται Spent The Day In Bed (ταιριαστός τίτλος για το βασιλιά όλων των bedsitters του πλανήτη). Καμία άλλη πληροφορία δεν υφίσταται για το κομμάτι, πάντως θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας ενημερώσουμε, αν η είδηση ισχύει.

Αίσθηση, επίσης, έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Morrissey απέκτησε λογαριασμό …twitter (!). Για τον γνωστό για τις ακραία συντηρητικές απόψεις του για την επικοινωνία Morrissey, η είδηση αυτή προκαλεί σίγουρα έκπληξη. Βέβαια ακόμη δεν έχει τουιτάρει κάτι. Προφανώς τόσο ο λογαριασμός αυτός, όσο και η νέα του ιστοσελίδα είναι ενταγμένες στη στρατηγική προώθησης του νέου του άλμπουμ. Εμείς δεν συγκινούμαστε από τα media tricks και θα κρίνουμε τον καλλιτέχνη αποκλειστικά και μόνο με βάση αυτό που μετράει, το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

UPDATE: Ακούστε παρακάτω το κομμάτι στο lyric video που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Γιώργος Χριστόπουλος

 

Ο Γιώργος Χριστόπουλος γεννήθηκε πριν από πολλά πολλά χρόνια μια χιονισμένη Κυριακή του Νοέμβρη (ανήμερα της ...Οκτωβριανής Επανάστασης που με το νέο ημερολόγιο έγινε στις 7 Νοεμβρίου) στην πόλη Mönchengladbach, κοντά στα γερμανοολλανδικά σύνορα. Ωστόσο πάντα αναγνώριζε ως ...πατρίδα μια ακόμη βορειότερη ευρωπαϊκή πόλη, το μουντό, βροχερό και αραχνιασμένο Manchester, όπου πέρασε (με αχώριστη σύντροφό του τη ...Boddingtons)  κομμάτι της ανέμελης νιότης του πατώντας τα άγια χώματα που είχαν διαβεί οι Smiths, οι Joy Division και οι New Order, οι Stone Roses και οι Happy Mondays, οι Inspirals και οι Charlatans κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ....

Όταν δεν εργάζεται αόκνως για να σώσει τους συναδέλφους του ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς από τα νύχια των εργοδοτών τους (αλήτης εργατοπατέρας γαρ...), θα τον βρείτε βουλιαγμένο σε ένα καναπέ να μελετά κοινωνιολογικές θεωρίες, να διαβάζει αστυνομικά μυθιστορήματα ή να παίζει ατέλειωτες ώρες Football Μanager στο pc. Συνήθως με μια παγωμένη pils ανά χείρας...

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα