ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

To soundgaze.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κατωτέρω παρατιθέμενους όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του παρόντος δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη του soundgaze.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως:


1. Το soundgaze.gr επιθυμεί να αποτελέσει έναν τόπο ελεύθερης έκφρασης διαφορετικών απόψεων. Οι απόψεις που παρουσιάζονται στα κείμενα των συντακτών του soundgaze.gr εκφράζουν τους ίδιους και μόνο. Το soundgaze.gr ενθαρρύνει τους χρήστες, σε περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο θεωρούν ότι συγκεκριμένο περιεχόμενο του soundgaze.gr θίγει να επικοινωνούν άμεσα με το soundgaze.gr.

2. Το soundgaze.gr δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που τυχόν συλλέγονται από τους επισκέπτες για συμμετοχή σε διαγωνισμούς, κληρώσεις κλπ, θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίον έχουν παρασχεθεί από τον εκάστοτε χρήστη και δεν θα τυγχάνουν οποιασδήποτε άλλης επεξεργασίας ούτε και θα παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο, θα δημοσιοποιούνται ή θα αποτελούν καθ΄ οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Ο επισκέπτης διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων οποιαδήποτε στιγμή.

3. Παρά το ότι το περιεχόμενο soundgaze.gr αφορά πρωτίστως την μουσική, προειδοποιεί τους γονείς, ότι όπως συμβαίνει στο Διαδίκτυο εν γένει, έτσι και στις σελίδες του, μπορεί να συναντήσουν περιεχόμενο το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί ακατάλληλο για ανηλίκους. Το soundgaze.gr συνιστά στους γονείς να φροντίζουν ώστε τα παιδιά να μην αποκτούν πρόσβαση στο Internet χωρίς την ανάλογη καθοδήγηση και επίβλεψη. Εάν εντούτοις ανήλικοι χρήστες επισκεφτούν σελίδες και συναντήσουν ακατάλληλο περιεχόμενο, το soundgaze.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

4. Το soundgaze.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων διαδικτυακών τόπων στους οποίους τυχόν παραπέμπει μέσω links ή διαφημιστικών banners, και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους.

5. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ή διασκευή και απόδοση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του soundgaze.gr.

6. Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του soundgaze.gr καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων του παρόντος.

7. Η επίσκεψη στον παρόντα δικτυακό τόπο soundgaze.gr συνιστά και σε κάθε περίπτωση θα λογίζεται ως πλήρης γνώση και κατανόηση καθώς και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων στο σύνολό τους.

 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα