Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 11:07

Οι Pixies επιστρέφουν με νέα μουσική

Written by 

Δεν πέρασε καλά-καλά ένας χρόνος από την κυκλοφορία του Indie Cindy με τις πολύ χλιαρές κριτικές (εμείς διαφοροποιηθήκαμε κάπως, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ) και οι Pixies δουλεύουν πάνω σε νέα κομμάτια, όπως επιβεβαίωσε ο κιθαρίστας τους Joey Santiago μιλώντας στο Billboard, τα οποία δοκιμάζουν σιγά-σιγά στις ζωντανές εμφανίσεις τους.

Πρώτο δείγμα αυτού του νέου υλικού το Um Gagga Lagga (απίθανος τίτλος, αλλά για τους Pixies μιλάμε). Το συγκεκριμένο τραγούδι μπορείτε να το ακούσετε από την ζωντανή τους εμφάνιση στο Beacon Theater (Νέα Υόρκη), στις 26 Μαϊου εδώ. Εντάξει, δεν μιλάμε για το καινούριο Bone Machine, αλλά κακό σίγουρα δεν είναι. Να σημειωθεί ότι το ίδιο κομμάτι, σε ακουστική εκτέλεση, παίχτηκε και για το Rolling Stone. Είμαστε επομένως εν αναμονή των εξελίξεων.


Παναγιώτης Γαβρίλης

 

Ο Παναγιώτης Γαβρίλης είναι επιφανειακά ένας εξωστρεφής τύπος που αγαπά την μπύρα και τις θορυβώδεις κιθάρες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας ρομαντικός: αγαπά την λογοτεχνία και την ποίηση και ονειρεύεται κάποτε (σύντομα, η ζωή είναι μικρή), να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη και ευμερία και η ΑΕΚ να «σηκώσει» το Champions League. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ.

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα