Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 14:16

Οι Austra στα 5|25 live sessions του En Lefko 87.7

Written by 

 Δελτίο τύπου

5|25 live sessions

 Season 6

Η εκπομπή που έγινε συνήθεια μετράει ήδη 6 σεζόν! Νέοι καλλιτέχνες που ήδη ξεχωρίζουν στις επιλογές μας και άλλοι που αξίζει να γνωρίσουμε, σε 25 λεπτά συναυλίας και 5 λεπτά συνέντευξης στην Κατερίνα Καφεντζή (a.k.a. Kafka) απευθείας από το stage του En Lefko 87.7 και αποκλειστικά για τους ακροατές του!

Στο έκτακτο 5|25 live session, την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 19:30, λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Plisskën Festival, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τους Καναδούς Austra! Πήραν το όνομά τους από την Λετονή Θεά του φωτός. Το ντεμπούτο album τους κυκλοφόρησε το 2011 με τίτλο "Feel It Break". Από τον πρώτο κιόλας δίσκο τους οι Austra πήραν εξαιρετικές κριτικές ενώ το "Feel It Break" χαρακτηρίστηκε album της χρονιάς με τους κριτικούς να τους συγκρίνουν με καλλιτέχνες όπως η Kate Bush και οι Depeche Mode. Ακολούθησε το "Olympia" το 2013, ενώ το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP "Habitat EΡ" με πιο κατασταλαγμένο, δυνατό ηλεκτρονικό ήχο με τις μελαγχολικές μελωδίες από τα synthesizers να πλαισιώνουν μοναδικά την υπέροχη φωνή της Katie Stelmanis.

Όλα τα επεισόδια των 5|25 Live Sessions σε HD ποιότητα εικόνας και ήχου είναι διαθέσιμα στο επίσημο site του En Lefko 87.7 (www.enlefko.fm)

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα