Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 10:42

Lana Del Rey: Νέο βίντεο κλιπ από το Honeymoon κι ένα… περίεργο λάθος

Written by 

Η Lana Del Rey αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία από τις αγαπημένες μουσικές παρουσίες του γράφοντος, ο οποίος εξαιτίας αυτής της προτίμησης έχει να αντιμετωπίσει την χλεύη αρκετών μουσικών συνοδοιπόρων του, κάποιους από τους οποίους έχετε την ευχαρίστηση να διαβάζετε και μέσα από τις ψηφιακές σελίδες του περιοδικού μας. Μην με κρίνετε αυστηρά, παρακαλώ σας κύριοι, μιλάμε πάντα για μουσική… το τρίτο άλμπουμ της, Honeymoon, έχει να επιδείξει πλέον συγκεκριμένο χαρακτήρα και ένα σύνολο τραγουδιών με συνοχή ακόμη καλύτερη από του Ultraviolence. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, κυκλοφόρησε το δεύτερο βίντεο από το Honeymoon, με τίτλο Music To Watch Boys To, λιγότερο εκτραβαγκάνζα από το πρώτο βίντεο High By The Beach (στο οποίο η εύθραυστη κατά τα άλλα τραγουδίστρια κράδαινε με άνεση βετεράνου ένα όπλο τύπου μπαζούκα), αλλά ομορφότερο οπτικά και πιο κοντά στα δεδομένα της. Τα ακουστικά-λουλούδια που φοράει στο βίντεο έχουν κάνει ήδη θραύση, να σας πληροφορήσω.

Άλλο, βέβαια, είναι το πιο πρόσφατο νέο σχετικά με την Lana. Δεν συμβαίνει και τόσο συχνά, αλλά συμβαίνει. Δεν ξεχνώ πως το 3ο CD του αντίτυπου του box set Protect The Innocent των Motorhead που είχε αγοράσει φίλος περιελάμβανε το περιεχόμενο του 2ου CD ξανά. Επίσης αδύνατον να μην γελάω όταν φέρνω στο νου μου πως άπειρα χρόνια πριν βρήκα, μέσα σε ένα διπλό live των Police, το 2ο CD να αναγράφει λεπτομέρειες από την 6η συμφωνία του Μπετόβεν και όντως να περιλαμβάνει το συγκεκριμένο μουσικό έργο… Σε μία συγκεκριμένη παρτίδα, που λέτε, της βινυλιακής έκδοσης του πρώτου άλμπουμ της Lana Del Rey Born To Die, ο αγοραστής/ακροατής μάλλον θα εκπλησσόταν όταν έπεφτε στα αυτιά του τη μουσική των Wildhoney από τη Βαλτιμόρη, και συγκεκριμένα του δικού τους ντεμπούτου Sleep Through It (ωραία και έξυπνη διαφημισούλα, θα έλεγε κανείς, για την μπάντα). Το λάθος έγινε στο εργοστάσιο από κάποιο μπέρδεμα (σώπα…) και, αν και έχει εντοπιστεί η παρτίδα, κάποιες κόπιες έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους για την αγορά. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να πληρώσετε αρκετά χρήματα εάν θέλετε να έχετε στην κατοχή σας - από μεταπώληση, εννοείται, κάποιου δυσαρεστημένου ή φιλοχρήματου αγοραστή - ένα τέτοιο αντίτυπο.

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα