Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 14:27

Jarvis Cocker: έχει μείνει κανένα καλό τραγούδι να γράψει;

Written by 

O Jarvis Cocker δήλωσε ότι προτίθεται να κάνει ένα διάλειμμα από την ενασχόλησή του σαν ραδιοφωνικός dj στο BBC 6Music και να αφοσιωθεί στην σύνθεση νέου υλικού.

«Θέλω να δω εάν έχω ακόμα ενδιαφέροντα τραγούδια να γράψω, ή αν τα έχω γράψει όλα», δήλωσε ο πάντοτε αυτοσαρκαστικός Cocker στη Guardian. Από την πλευρά μας να ευχηθούμε το πρώτο. Δεν έχουν μείνει και πολλοί pop καλλιτέχνες τόσο ταλαντούχοι, αλλά, κυρίως, τόσο πνευματώδεις όσο o Jarvis Cocker.

Οι fans των Pulp στο μεταξύ θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα ντοκυμαντέρ που καταγράφει την εμφάνισή τους στο Sheffield τον Δεκέμβριο του 2012. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 7 Ιουνίου στο Sheffield στο πλαίσιο του Sheffield Doc Fest 2014.

 

Παναγιώτης Γαβρίλης

 

Ο Παναγιώτης Γαβρίλης είναι επιφανειακά ένας εξωστρεφής τύπος που αγαπά την μπύρα και τις θορυβώδεις κιθάρες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας ρομαντικός: αγαπά την λογοτεχνία και την ποίηση και ονειρεύεται κάποτε (σύντομα, η ζωή είναι μικρή), να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη και ευμερία και η ΑΕΚ να «σηκώσει» το Champions League. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα