Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 14:50

H Miley Cyrus σχεδιάζει να εμφανιστεί γυμνή σε συναυλία με τους Flaming Lips

Written by 

H Miley Cyrus πρόσφατα κυκλοφόρησε δίσκο με τον τίτλο 'Miley Cyrus & Her Dead Petz', στον οποίο συμμετέχει ο Wayne Coyne, ανταποδίδοντας την χάρη που του έκανε η Cyrus με την συμμετοχή της στην ανοησία που κυκλοφόρησαν πέρυσι οι Flaming Lips κακοποιώντας τους Beatles.

Όμως η συνεργασία Flaming Lips – Miley Cyrus δεν σταματά εδώ:

Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο η Miley Cyrus θα περιοδεύσει έχοντας τους Flaming Lips ως backing band, διότι ο Coyne προφανώς “χάνει λάδια” και δεν έχει καμία συναίσθηση πλέον ούτε τους ποιος είναι (ή μάλλον υπήρξε) ούτε και του τι κάνει. Το καλύτερο είναι όμως αυτό που ο Coyne αποκάλυψε στο Instagram: Ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον σε μία από τις συναυλίες της περιοδείας, η Miley Cyrus αλλά και οι Flaming Lips θα εμφανιστούν εντελώς γυμνοί, καλυμμένοι από γάλα, ή, όπως ο Coyne εξήγησε, “κάποιο άσπρο πράγμα που μοιάζει με γάλα” και εδώ ο καθένας μπορεί να φανταστεί ότι θέλει, ενώ φιλοδοξεί και το κοινό της συναυλίας να είναι γυμνό. Αποσπάσματα της συναυλίας θα χρησιμοποιηθούν ως video clip για το τραγούδι της Cyrus “Μilky Milky Milk”, το οποίο είναι πραγματικά θλιβερό γιατί η Cyrus προσπαθεί σε αυτό να υποκριθεί την σοβαρή καλλιτέχνη.

Υποθέτωντας ότι όλο αυτό ο Coyne το συζήτησε με την Cyrus πριν το δημοσιοποιήσει (δεν είναι βέβαιο, άσε που αναρωτιέμαι τι είδους συζήτηση μπορούν να κάνουν αυτοί οι δύο), θα ήθελα να διατυπώσω την εξής απορία: Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε ειλικρινά να δει τους Flaming Lips γυμνούς;

Παναγιώτης Γαβρίλης

 

Ο Παναγιώτης Γαβρίλης είναι επιφανειακά ένας εξωστρεφής τύπος που αγαπά την μπύρα και τις θορυβώδεις κιθάρες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας ρομαντικός: αγαπά την λογοτεχνία και την ποίηση και ονειρεύεται κάποτε (σύντομα, η ζωή είναι μικρή), να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη και ευμερία και η ΑΕΚ να «σηκώσει» το Champions League. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα