Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 12:55

Ο Paul McCartney και ο Beck “τρώνε πόρτα” σε party!

Written by 

Ο Paul McCartney συνοδευόμενος από τους Beck και Taylor Hawkins (πρόκειται για τον ντράμερ των Foo Fighters) “έφαγαν πόρτα” και μάλιστα δύο φορές, προσπαθώντας να μπουν σε ένα after show party από τα αρκετά που διοργανώθηκαν μετά την τελετή των Grammy, για την οποία ηθελημένα δε σας γράψαμε το παραμικρό. Ο McCartney συνελήφθη να λέει στον Beck γελώντας μπροστά στον πορτιέρη - βράχο υπευθυνότητας “μα πόσο πιο VIP μπορείς να γίνεις; Χρειαζόμαστε ένα ακόμα hit – γράψε ένα τραγούδι!”. Μετά την δεύτερη αποτυχία, οι τρεις party crashers πήγαν σε άλλο πάρτυ, όπου, παραδόξως έγιναν δεκτοί (ο εκεί πορτιέρης ήταν προφανώς κάπως αμελής).

Στο πάρτυ όπου έλαβε χώρα το κωμικό περιστατικό έκανε live ο rapper Tyga, ο οποίος και κατηγορήθηκε σχετικά. Ο, πολύ γνωστότερος του sir Paul, είναι η αλήθεια Tyga ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα για το τι συνέβη, αποκαλώντας τον McCartney επανηλειμμένα “θρύλο” και μάλλον τον πιστεύω, κανείς δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος, υπό τον όρο ότι γνωρίζει ποιος είναι ο McCartney (ή ο Beck), ούτε καν ο Tyga.

Για να είμαστε ειλικρινείς όμως, έχει και ο McCartney ένα μερίδιο ευθύνης. Έπρεπε ήδη να είχε ψυχανεμιστεί ότι κάτι τέτοια θα αρχίσουν να συμβαίνουν σιγά-σιγά, ιδίως όταν πηγαίνει σε λάθος μέρη. Μόλις πέρυσι δεν ήταν άλλωστε, που είχε την μάλλον κακή ιδέα να συνεργαστεί με τον Kanye – δε θα γράψω κάτι, βαρέθηκα να τον κοροϊδεύω - West και την Rihanna σε εκείνο το ανεκδιήγητο Four Five Seconds, όταν έκπληκτοι χρήστες του YouTube αναρωτιόνταν ποιος είναι αυτός ο McCartney που τραγουδάει με τον Kanye (πολλοί ειρωνικά/επιθετικά-  γιατί “ο Kanye είναι θεός” - αλλά αρκετοί άλλοι ειλικρινώς);

Παναγιώτης Γαβρίλης

 

Ο Παναγιώτης Γαβρίλης είναι επιφανειακά ένας εξωστρεφής τύπος που αγαπά την μπύρα και τις θορυβώδεις κιθάρες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας ρομαντικός: αγαπά την λογοτεχνία και την ποίηση και ονειρεύεται κάποτε (σύντομα, η ζωή είναι μικρή), να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη και ευμερία και η ΑΕΚ να «σηκώσει» το Champions League. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα