Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 12:13

Νέο υλικό από τους Godspeed You! Black Emperor

Written by 

Η μουσική κολεκτίβα από τον Καναδά επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά, το full-length “Luciferian Towers”. Πρόκειται για τον 3ο δίσκο των GY!BE έπειτα από την επανένωση τους το ’11, μετά το “‘Allelujah! Don’t Bend! Ascend!” του ’12 και το “Asunder, Sweet and Other Distress” του ‘15. Πριν λίγες μέρες μοιράστηκαν το πρώτο single και εναρκτήριο κομμάτι του δίσκου υπο τον τίτλο “Undoing Luciferian Towers, ενώ μόλις χτες μας αποκάλυψαν ένα ακόμα κομμάτι το “Anthem For No State, Pt. III” (), το οποίο από ό,τι φαίνεται και από την tracklist  είναι ο επίλογος του δίσκου.

Στην περιγραφή που έδωσαν οι ίδιοι για το 9λεπτο κομμάτι-ύμνο, αναφέρουν:

ANTHEM FOR NO STATE – kanada, emptied of its minerals and dirty oil. emptied of its trees and water. a crippled thing, drowning in a puddle, covered in ants. the ocean doesn’t give a shit because it knows it’s dying too.””

Δύο δείγματα αριστουργηματικά, σκοτεινά, που κάθε τους νότα κάνει πέρασμα κι απο διαφορετικό συναίσθημα, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την αναμονή για το ολοκληρωμένο έργο.

Το “Luciferian Towersθα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, όπου και περιμένουμε επικείμενη ανακοίνωση παγκόσμιας περιοδίας για την προώθησή του.

Luciferian Towers Tracklist:

01. Undoing a Luciferian Towers

02. Bosses Hang, Pt. I

03. Bosses Hang, Pt II

04. Bosses Hang, Pt. III

05. Fam/Famine

06. Anthem For No State, Pt. I

07. Anthem For No State, Pt. II

08. Anthem For No State, Pt. III

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα