Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 13:33

Διαθέσιμο προς ακρόαση το νέο άλμπουμ των Faith No More

Written by 

Στις 19 Μαΐου κυκλοφορεί το comeback album των Faith No More, 18 χρόνια μετά το Album of The Year, το οποίο ακολούθησε η διάλυση του γκρουπ. Για όσους δεν αντέχουν να περιμένουν μια εβδομάδα ακόμα (ξέρουμε πολλούς) υπάρχει λύση καθώς το συγκρότημα έδωσε σε streaming μέσω του NPR την πολυαναμενόμενη νέα του δουλειά που τιτλοφορείται Sol Invictus.

Στο μεταξύ η μπάντα από το Σαν Φρανσίσκο φροντίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του μουσικόφιλου κοινού με τις εμφανίσεις της. Σε πρόσφατο live τους που έλαβε χώρα στο Detroit η έκπληξη που επιφύλασσαν στο κοινό άκουγε στο όνομα Chuck Mosley. Σε όσους το όνομα δεν λέει κάτι, απλά να πούμε ότι ο Mosley ήταν ο τραγουδιστής των FNM στα δυο πρώτα τους άλμπουμ (We Care a Lot, Introduce Yourself) πριν βεβαίως εκδιωχθεί από τις τάξεις τους και την θέση του πάρει ο μέγιστος performer Mike Patton, με τη συνεισφορά του οποίου η καριέρα του σχήματος απογειώθηκε, αφού μαζί του κυκλοφόρησε τους καλύτερους δίσκους της καριέρας του, ξεκινώντας από το Real Thing του 1989. Ο Mosley λοιπόν ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το κομμάτι Mark Bowen (δείτε το σχετικό βίντεο εδώ) και είχε την ευκαιρία να θυμηθεί τα παλιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Soundgaze και θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και τη δική μας άποψη σχετικά με το Sol Invictus.

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα