Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 05:56

Πλούσιο μουσικό και οπτικό υλικό από επικείμενες κυκλοφορίες

Written by 

Παραδοσιακά, με το που μπαίνει ο Σεπτέμβριος πληθαίνουν τα νέα που δημοσιοποιούνται αναφορικά με επικείμενες κυκλοφορίες, συνοδευόμενα από πλούσιο ακουστικό αλλά και οπτικό υλικό. Πιστοί και εμείς στις παραδόσεις, μοιραζόμαστε μαζί σας δύο από τις πλέον ενδιαφέρουσες:

Deafheaven

Οι προβεβλημένοι blackmetallers (έχω την εντύπωση ότι ο όρος χρησιμοποιείται καταχρηστικά στην περίπτωσή τους) Deafheaven θα κυκλοφορήσουν στις 5 Οκτωβρίου το νέο τους άλμπουμ με τίτλο New Bermuda. Πιο κάτω μπορείτε να ακούσετε ένα από τα πέντε κομμάτια του δίσκου με τίτλο Come Back. Όχι ακριβώς το στυλ του γράφοντος, αλλά, με βεβαιότητα, χιλιάδες έτη φωτός μακριά από τα περισσότερα σχήματα του είδους.

Deerhunter

Αλλάζουμε τελείως κλίμα: Oι Deerhunter ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι η νέα τους δουλειά, η οποία θα τιτλοφορείται Fading Frontier, θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου. Όμορφη indie pop και ένα βίντεο σε σκηνοθεσία και φωτογραφία του Bradford Cox (με τον Lockett Pundt να προσφέρει την συνδρομή του στην φωτογραφία).

 

Και μία εκπληξούλα για τους μερακλήδες

Και επειδή πιστεύουμε, όπως φανταζόμαστε έχετε αντιληφθεί, στην πλουραλιστική και χωρίς περιορισμούς ενημέρωση, ορίστε και ένα bonus, και μάλιστα στην λογική “δύο σε ένα”: Ο θαυμάσιος, επιτυχημένος και ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης Justin Bieber, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου του δίσκου (τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί, πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας 13 Νοεμβρίου, το κάναμε το καθήκον μας προς την ενημέρωση), ένωσε τις δυνάμεις του με τον Bryan Adams, τον Καναδό rocker της πλάκας, ο οποίος επίσης προσπαθεί να προωθήσει τον δικό του καινούριο δίσκο (“Get Up” ο τίτλος, κυκλοφορεί στις 16 Οκτωβρίου, με τις ανά τον κόσμο καναδικές πρεσβείες να ετοιμάζουν απολογητικά μηνύματα), σε μία ζωντανή ακουστική εκτέλεση του Baby (πρόκειται για επιτυχία του πρώτου, για όσους δεν σκαμπάζετε από μουσική), η οποία έλαβε χώρα ενώπιον των ατυχών παρευρισκομένων στο Universal Inside 2015 conference στο Bερολίνο στις 15 Σεπτεμβρίου. Η εικόνα του σιτεμένου Brian και του υπερκινητικού Justin που είναι ντυμένος σαν βεδουίνος hip-hopper ή κάτι τέτοιο είναι συγκινητική, όπως και η ερμηνεία του δεύτερου που φέρνει στο μυαλό τις καλύτερες στιγμές της εγχώριας σκυλο-pop.

Παναγιώτης Γαβρίλης

 

Ο Παναγιώτης Γαβρίλης είναι επιφανειακά ένας εξωστρεφής τύπος που αγαπά την μπύρα και τις θορυβώδεις κιθάρες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας ρομαντικός: αγαπά την λογοτεχνία και την ποίηση και ονειρεύεται κάποτε (σύντομα, η ζωή είναι μικρή), να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη και ευμερία και η ΑΕΚ να «σηκώσει» το Champions League. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα