Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 19:05

Οι Lush επιστρέφουν!

Written by 

Χαρές και πανηγύρια για τους φίλους της βρετανικής εναλλακτικής σκηνής των 90s καθώς ένα από τα σημαντικότερα γκρουπ εκείνης της περιόδου, οι Lush, ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στην ενεργό δράση. Το σχήμα που ανήκε στο δυναμικό της θρυλικής 4AD ανακοίνωσε την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του μετά από δύο δεκαετίες. Πιο συγκεκριμένα στις 6 Μαΐου θα ανέβουν στη σκηνή του Roundhouse στο Λονδίνο, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν live και σε άλλες χώρες (θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι εγχώριοι promoters θα πράξουν τα δέοντα…).

Είναι βέβαιο ότι πολλοί στο άκουσμα της είδησης αναφώνησαν «καιρός ήταν». Λογικό μιας και οι περισσότερες μπάντες εκείνης της φουρνιάς, που συνηθίσαμε να αποκαλούμε shoegaze, όπως οι Jesus & Mary Chain, My Bloody Valentine, Slowdive και Ride έχουν ήδη επανενωθεί, άλλες με περισσότερη και άλλες με λιγότερη επιτυχία. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι και οι Lush θα ενταχτούν στην πρώτη  κατηγορία.

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα