Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 10:47

Οι Massive Attack προετοιμάζουν την επιστροφή τους

Written by 

Όπως φαίνεται πλησιάζει η ώρα για τη νέα κυκλοφορία των Massive Attack και το σχήμα φροντίζει με κάποιες κινήσεις να προκαλέσει την περιέργεια του κοινού. Πιο συγκεκριμένα ο Robert Del Naja ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το εξώφυλλο ενός EP με τίτλο Ritual Spirit. Σε αυτό φαίνεται να περιλαμβάνονται 4 κομμάτια (Dead Editors, Ritual Spirit, Voodoo In My Blood και Take It There) και ως συμμετέχοντες αναφέρονται ο Roots Manuva, οι Young Fathers και ο παλιόφιλός τους Tricky. Το γκρουπ από το Bristol είχε παρουσιάσει λίγο νωρίτερα ένα app για iphone με τίτλο Fantom, το οποίο περιλάμβανε αποσπάσματα από τα προαναφερόμενα κομμάτια καθώς και δυνατότητα remix τους από τους χρήστες.

Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο άλμπουμ των Massive Attack, το Heligoland, είχε κυκλοφορήσει το 2010 προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα. Γεγονός λογικό, καθώς κάθε κυκλοφορία τους συγκρίνεται αυτομάτως με το μεγαλειώδες ντεμπούτο τους Blue Lines, το οποίο δύσκολα μπορεί να πλησιάσει κάποια από τις υπόλοιπες δουλειές τους.

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα