Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 13:43

Julian Casablancas + The Voidz: Στη δημοσιότητα νέο κομμάτι με τίτλο “QYURRYUS”

Written by 

Οι Voidz είναι ένα πειραματικό project αρκετών μουσικών, με frontman και μπροστάρη τον Julian Casablancas των Strokes. To 2014 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους με τίτλο “Tyranny”.  Ήταν ένας ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας δίσκος από τον οποίο ξεχώρισε  το Human Sadness για την πολυπλοκότητα και την ομορφιά  του σαν κομμάτι.
Τέσσερα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 30 Μαρτίου κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος των Julian Casablancas + The Voidz με τον τίτλο “Virtue”.
Πριν από το “QYURRYUS” που περισσότερο θυμίζει κωδικό από installation παιχνιδιού, το συγκρότημα είχε  κυκλοφορήσει  το πρώτο του single  που λεγόταν “Leave it In My Dream”.
Μαζί με τη κυκλοφορία του νέου κομματιού δόθηκε στη δημοσιότητα τόσο το artwork από το εξώφυλλο όσο και η λίστα με τα κομμάτια που θα αποτελούν τον δίσκο.
Virtue Tracklist:
01. Leave It In My Dreams
02. QYURRYUS
03. Pyramid of Bones
04. Permanent High School
05. ALieNNatioN
06. One of the Ones
07. All Wordz Are Made Up
08. Think Before You Drink
09. Wink
10. My Friend the Walls
11. Pink Ocean
12. Black Hole
13. Lazy Boy
14. We’re Where We Were
15. Pointlessness

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα δύο κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει ήδη οι Julian Casablancas + The Voidz από το επερχόμενο “Virtue”.

The Voidz - QYURRYUSThe Voidz - Leave It In My Dreams

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα