Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 12:34

Steven Wilson: Ο Donald Trump συμμετέχει στο νέο του βίντεο; Όχι ακριβώς...

Written by 

Μετά από αναβολές εξαιτίας των επιπτώσεων της γνωστής πανδημίας (κάτι θα έχετε ακούσει σίγουρα γι΄αυτήν), ο Steven Wilson κυκλοφόρησε επιτέλους στις 29/1 το νέο του άλμπουμ. Το The Future Bites περιέχει 9 κομμάτια και είναι σαφώς η πιο ποπ (και αμφιλεγόμενη, θα λέγαμε) απόπειρα του Wilson στην προσωπική του καριέρα.

Τα περισσότερα κομμάτια ήταν ήδη γνωστά εκ των προτέρων, καθώς η καθυστέρηση στην κυκλοφορία του δίσκου εξανάγκασε μια πιο ενεργητική και απλωμένη στο χρόνο προώθηση. Το βίντεο όμως που κυκλοφόρησε χτες για το κομμάτι Self μάλλον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία deepfake, το μονοπλάνο βίντεο εστιάζει στο πάνω μέρος του σώματος ενός κουστουμαρισμένου (χωρίς γραβάτα) Wilson, του οποίου το πρόσωπο αλλάζει συνεχώς σε γνωστές σύγχρονες προσωπικότητες, όπως του Donald Trump, του Mark Zuckerberg, του Robert Downey Jr. και του David Bowie! Θυμηθείτε το πρωτοποριακό για την εποχή βίντεο κλιπ του Black Or White του Michael Jackson, σε πιο σύγχρονη εκδοχή... Οι στίχοι του κομματιού περνούν με μεγάλα κόκκινα γράμματα μπροστά μας.

Δείτε το βίντεο:

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα