Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 11:34

David Bowie: Γαλαξίας αστέρων στο virtual tribute στο έργο του

Written by 

Αυτές τις ημέρες είχαμε την επέτειο των 74ων γενεθλίων, αλλά και του θανάτου του David Bowie. Στο πλαίσιο αυτό και ελλείψει κατάλληλων συνθηκών για κάποιο σχετικό live αφιέρωμα, διάφοροι πρωτοκλασάτοι μουσικοί βρέθηκαν διαδικτυακά (με καθυστέρηση μίας ημέρας εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών) στο τρίωρο πρόγραμμα “A Bowie Celebration: Just For One Day!”. Μερικοί από την ευρεία γκάμα των συμμετεχόντων: Billy Corgan, Taylor Momsen, Duran Duran, Ian Astbury, Perry Farrell, Lzzy Hale, Gary Barlow, Anna Calvi, Gail Ann Dorsey, Gary Oldman (ναι, ο ηθοποιός), Joe Elliott, Peter Frampton, Rick Wakeman (μαζί με τους Yungblud), Boy George, Adam Lambert. Δυνατή μάζωξη, έτσι;

Δείτε, ας πούμε, την εμφάνιση των Trent Reznor μετά της κυρίας του, Mariqueen Maandig, του Atticus Ross και του Mike Garson (μόνιμου συνεργάτη του Bowie από… αρχαιοτάτων χρόνων και παραγωγού του αφιερώματος) στα Fantastic Voyage και Fashion:

 

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα