Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 09:16

Arcs: το νέο project του Dan Auerbach

Written by 

O Dan Auerbach δεν χάνει, όπως φαίνεται, λεπτό του χρόνου του, όταν δεν έχει υποχρεώσεις με τους Black Keys. Πιο πρόσφατο project του οι Arcs, στους οποίους συμμετέχουν επίσης ο ιδρυτής της Truth & Soul Records Leon Michels, ο μπασίστας Richard Swift που επικουρεί τους Black Keys στις περιοδείεςτους, ο Homer Steinweiss των Menahan Street Band, ο συνεργάτης της Amy Winehouse Nick Movshon, ο κιθαρίστας Kenny Vaughan, και τα μέλη της γυναικείας mariachi μπάντας Mariachi Flor de Toloache. Το ντεμπούτο των Arcs με τίτλο 'Yours, Dreamily'κυκλοφόρησε στις 4 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, έδωσαν στην δημοσιότητα το πολύ ταιριαστό ψυχεδελικό clip για το τραγούδι τους 'Outta My Mind' το οποίο περιλαμβάνεται στο δίσκο τους και μπορείτε να δείτε εδώ.

Έχω την εντύπωση ότι ο Auerbach, με τους Black Keys να έχουν γίνει αστέρες πρώτου μεγέθους και άρα να κάνουν παραχωρήσεις, θα φροντίσει να διοχετεύσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο όλο και περισσότερο σε side projects. Το δείγμα που έχουμε από τους Arcs είναι σίγουρα θετικό.

 


Παναγιώτης Γαβρίλης

 

Ο Παναγιώτης Γαβρίλης είναι επιφανειακά ένας εξωστρεφής τύπος που αγαπά την μπύρα και τις θορυβώδεις κιθάρες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας ρομαντικός: αγαπά την λογοτεχνία και την ποίηση και ονειρεύεται κάποτε (σύντομα, η ζωή είναι μικρή), να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη και ευμερία και η ΑΕΚ να «σηκώσει» το Champions League. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα