Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 21:18

The Arcs – Νέο single με τίτλο “Young” για το «μαύρο κλειδί» Dan Auerbach

Written by 

Αυτή η Παρασκευή  δεν είναι σαν καμία άλλη Παρασκευή στην Αμερική, διότι πρόκειται για την Black Friday! Αυτή την ημέρα διάλεξε o Dan Auerbach, μέλος των Arcs για να κυκλοφορήσει το 10-ίντσο νέο EP του συγκροτήματος με τίτλο The Arcs vs. The Inventors Vol.1.  O δίσκος κυκλοφορεί από την Nonesuch και θα υπάρχει και ψηφιακή έκδοση του από τις 11 του Δεκέμβρη.

Ο δίσκος αποτελείται από έξι κομμάτια και, εκτός από τις συνεργασίες με τον Dr.John και τον David Hidalgo των Los Lobos, ο Dan Auerbach προχώρησε στην συνεργασία με τον David Berman των Silver Jews για την ηχογράφηση του κομματιού Young, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Dan Auerbach δήλωσε πως το Young είναι ένα από τα κομμάτια που έχει γράψει μαζί με τον David Berman. «Εδώ και πολλά χρόνια συναντιόμαστε τα βράδια και γράφουμε κομμάτια! Απλά αυτό είναι το πρώτο που αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε και ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη μέσα από αυτή την καλλιτεχνική συνεργασία», δήλωσε ο Auerbach.

Οι Arcs έχουν ξεκινήσει ήδη την περιοδεία τους  ενώ οι Silver Jews έχουν μπει στο studio.

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα