Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 17:03

Oι Τool παίζουν ξανά ζωντανά το Eulogy, μετά από 16 χρόνια.

Written by 

Ο πλανήτης Tool έχει αποκτήσει και πάλι ζωή. Η μπάντα μόλις ξεκίνησε την περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική, σε μια διαδρομή που θα βρει την μπάντα να επισκέπτεται πόλεις όπου δεν έχουν παίξει για πάνω από μια δεκαετία. Σε μια extra ημερομηνία, σε σχέση με την αρχική ενημέρωση για τις στάσεις της περιοδείας, στο Hersey της Πενσιλβάνια επεφύλαξαν έκπληξη προς τους οπαδούς τους κατά τη διάρκεια του encore. Έπαιξαν ζωντανά μετά από 16 χρόνια το Eulogy, μια από τις μεγαλύτερες “επιτυχίες” από το αξεπέραστο Ænima του 1996, στο πλαίσιο ίσως του ξεσκονίσματος μερικών παλαιότερων τραγουδιών τους. Πολλοί βέβαια θεώρησαν ότι δεν επέλεξαν τυχαία να παίξουν το “εγκώμιο (Eulogy)” τους, αλλά ως φόρο τιμής στον προσφάτως εκλιπόντα Chris Cornell. Παρακολουθήστε παρακάτω ένα βίντεο από τη live απόδοση του κομματιού και μια audio εκδοχή του:

Για τους χιλιάδες αναγνώστες μας στην Αμερική, ενημερώνουμε ότι οι επόμενες 4 ημερομηνίες  της περιοδείας τους είναι οι κάτωθι:

30/05 – Rochester, NY @ Blue Cross Arena *
31/05 – Hamilton, ON @ First Ontario Centre *
02/06 – Montreal, QC @ Bell Centre *
04/06 – New York, NY @ Govenors Ball Music Festival

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα