Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 05:20

O Liam Gallagher επικρίνει τον αδερφό του, Noel.

Written by 

Ο Liam Gallagher επιτέθηκε στον αδερφό του και πρώην “συνάδερφο” στους Oasis Noel Gallagher για τη μη παρουσία του στο One Love-Manchester, τη συναυλία για την ενίσχυση των θυμάτων της βομβιστικής επίθεσης στο Μanchester Αrena.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την κουτσομπόλα της εποχής μας, το Twitter, έγραψε: “Μάντσεστερ, θα ήθελα να απολογηθώ για την απουσία του αδερφού μου, στη χτεσινή βραδιά. Πολύ απογοητευμένος. Μείνετε όμορφοι μείνετε ασφαλείς.”

Το πράγμα χόντρυνε λίγο αργότερα όταν έγραψε φράσεις που δε γράφονται, με αρκετή χρήση της “f word”.

Δουλεία δε πολυέχει, μουσικές δε πολυγράφει (αν και πρόσφατα ανακοινώθηκε η κυκλοφορία άλμπουμ με τίτλο As You Were), αλλά ευκαιρία ψάχνει για να μένει στη δημοσιότητα.

Πάντως ο Liam συμμετείχε στη βραδιά που διοργάνωσε η Ariana Grande όπου παρουσίασε το νέο single του, Wall of Glass και το Rock’n’ Roll Star των Oasis, ενώ συμμετείχε και σε ένα ντουέτο με τον Chris Martin των Coldplay στην εκτέλεση του Live Forever.

Δείτε εδώ το καινούριο Wall Of Glass: 


Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα