Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 11:56

Foo Fighters: Concrete and Gold, ο τίτλος του νέου δίσκου

Written by 

Οι Foo Fighters όχι απλά δεν μπήκαν στη φορμόλη όπως προέβλεπαν κάποιοι λόγω των προσωπικών side projects που έχουν τα μέλη του συγκροτήματος, αλλά προχώρησαν στην ανακοίνωση του νέου τους δίσκου, Concrete and Gold ο οποίος θα αποτελείται από 11 κομμάτια και πρόκειται να κυκλοφορήσεις στις 15 Σεπτεμβρίου από την Roswell Records/RCA Records. O επερχόμενος δίσκος θα αποτελέσει τον ένατο δίσκο των Αμερικάνων.

Σύμφωνα τη συνέντευξη τύπου που έδωσαν, ο δίσκος Concrete and Gold θα ενώσει τις μουσικές ακρότητες της ροκ με τις ποπ ευαισθησίες και για αυτό “ευθύνεται” ο παραγωγός Greg Kurstin. O συγκεκριμένος παραγωγός έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα με καλλιτένχες όπως η Adele, η Sia, η Pink αλλά στη πραγματικότητα αυτό που έκανε τον Grohl να απευθυνθεί στον Kurstin είναι η δουλειά του στο συγκρότημα που είχε, τους The Bird and the Bee.

Υπό την καθοδήγηση του παραγωγού όλα τα μέλη των Foo Fighters έθεσαν ως στόχο τη δημιουργία ενός μεγαλειώδη δίσκου που θα αποτελέσει σε ένα βαθμό το Sgt. Pepper αν το είχαν γράψει οι Motorhead… ή κάτι παρόμοιο τέλος παντων.

Το πρώτο δείγμα του δίσκου “Run” έχει ωραίο ρυθμό και συναυλιακό ρεφρέν με ωραία μικρά διαλλείματα που μας θυμίζουν “White limo” . Για το βίντεο κλιπ δεν έχω να πω πολλά, σκηνοθεσία David Grohl, τεράστιο τρολ ο frontman των Foo Fighters αντιμετωπίζει τους φόβους του με χιούμορ και ροκ.

Ακολουθεί η λίστα με τα κομμάτια του νέου δίσκου των Foo Foghters “Concrete and Gold”:

01. T-Shirt
02. Run
03. Make It Right
04. The Sky Is A Neighborhood
05. La Dee Da
06. Dirty Water
07. Arrows
08. Happy Ever After (Zero Hour)
09. Sunday Rain
10. The Line
11. Concrete and Gold

 

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα