Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 08:41

Bjork: Κυκλοφορία application Virtual Reality για το video clip του “Stonemilker”

Written by 

Η Bjork κυκλοφόρησε μια εφαρμογή στο Apple store ειδικά σχεδιασμένη για την παρακολούθηση του video clip του κομματιού της Stonemilker σε 3D. Μέχρι πρότινος αυτή η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη μόνο σε εκθέσεις της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου.

Το Stonemilker είναι το πρώτο κομμάτι του τελευταίου της δίσκου με τίτλο Vulnicura που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2015 και το βίντεο του κομματιού γυρίστηκε στην πατρίδα της Bjork, την Ισλανδία, από τον Andrew Huang.

Εκτός από το Vulnicura, η Bjork κυκλοφόρησε και ένα επιπλέον δίσκο με τις ακουστικές εκτελέσεις των κομματιών της με τίτλο Vulnicura Strings (Vulnicura: The Acoustic Version – Strings, Voice and Viola Organista Only)  όπου όλη η μουσική προέρχεται από Viola Organista, ένα μουσικό όργανο το οποίο έχει σχεδιαστεί από τον Leonardo Da Vinci.

Απολαύστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί το Stonemilker (εφόσον έχετε γυαλιά 3D).

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα