Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 12:16

Ντελίριο κυκλοφοριών για τους fans του Bowie

Written by 

Κάθε χρόνο οι φίλοι του βινυλίου και όχι μόνο περιμένουν πως και πως την ημέρα της Record Store Day που επιφυλάσσει συνήθως κάποια έκπληξη.  Φέτος πιστεύω θα ικανοποιήσει περισσότερο συλλέκτες και φανατικούς του David Bowie, αφού θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τρεις σπάνιους δίσκους του. Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρα δισκοπωλείων που ορίστηκε στις 21 Απριλίου θα βγουν στη δημοσιότητα τρία limited edition άλμπουμ του Bowie.

Το πρώτο είναι ένα live άλμπουμ, που ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο το 1978 με τίτλο Welcome To The Blackout και περιέχει 3 LP.

Το δεύτερο είναι ένα 12ιντσο single που στην Α’ πλευρά έχει την κομματάρα Let’s Dance και στη Β’ πλευρά, δεν θα το πιστέψετε, πάλι το Let’s Dance έχει, αλλά σε live εκτέλεση.

Η τρίτη κυκλοφορία πρόκειται για τον δίσκο Bowie Now, ένα σπάνιο promo-only LP που κυκλοφόρησε μόνο στις ΗΠΑ το 1977 , εμπεριέχει  επιλεγμένα κομμάτια από τα άλμπουμ Heroes και Low.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν για τους θαυμαστές του Bowie. Πέρα από αυτές τις τρεις κυκλοφορίες θα υπάρξει μία ειδική επανέκδοση του Aladdin Sane σε βινύλιο, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου με αφορμή την 45η επέτειο του δίσκου.

Μάλλον πρέπει να μεταφέρω τα νέα και στους Aρειανούς, γιατί οι ήχοι του Bowie πρόκειται να ακουστούν και στον πλανήτη Άρη. David on Mars?

DAVID BOWIE - WELCOME TO THE BLACKOUT (LIVE LONDON ’78) (3 LP SET)
Side 1
1. Warszawa
2. "Heroes"
3. What In The World
Side 2
1. Be My Wife
2. The Jean Genie
3. Blackout
4. Sense Of Doubt
Side 3
1. Speed Of Life
2. Sound And Vision
3. Breaking Glass
4. Fame
5. Beauty And The Beast
Side 4
1. Five Years
2. Soul Love
3. Star
4. Hang On To Yourself
5. Ziggy Stardust
6. Suffragette City
Side 5
1. Art Decade
2. Alabama Song
3. Station To Station
Side 6
1. TVC 15
2. Stay
3. Rebel Rebel
 
DAVID BOWIE - LET’S DANCE (FULL-LENGTH DEMO) (12” SINGLE)
Side A
Let’s Dance (Full-length demo) (7.34)
Side B
Let's Dance (Live) (4.34)

DAVID BOWIE - BOWIE NOW (WHITE VINYL LP)
Side 1
1. V-2 Schneider
2. Always Crashing In The Same Car
3. Sons Of The Silent Age
4. Breaking Glass
5. Neuköln
Side 2
1. Speed Of Life
2. Joe The Lion
3. What In The World
4. Blackout
5. Weeping Wall
6. The Secret Life Of Arabia

Κική Ψαράκη

 

Η Κική Ψαράκη το μόνο σίγουρο είναι πως γεννήθηκε σε λάθος εποχή. Ιδανικά θα ήταν, να ζούσε πριν 50 χρόνια κάπου στο Λονδίνο. Για όλα τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Σήμερα θέλει να αρχίσει μαθήματα κιθάρας, αύριο να πάει σε σχολή αναρρίχησης, την πέμπτη να γραφτεί στον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων και σε έξι μήνες μπορεί να θέλει να γίνει αγρότισσα σε κάποιο χωριό της Ιρλανδίας.
Όνειρο ζωής της είναι να κάνει το δικό της μπισκοτάδικο-καφέ που εννοείται θα παίζει τις καλύτερες μουσικές της πόλης, μιλώντας πάντα αντικειμενικά και θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα μπισκότα του πλανήτη.
Μέχρι τότε προσεύχεται κάθε μέρα, ανάβει λαμπάδες, φιλάει εικόνες, γονατίζει ταπεινά και προσκυνάει τον Θεό Morrissey.  Ευλόγησον!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα