Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 14:18

Δεν αποκλείει επανασύνδεση (για ένα live) με τους Queensryche ο Geoff Tate.

Written by 

Μπορεί να μας ταλαιπώρησαν για μεγάλο διάστημα με δίκες και αλληλοκατηγορίες σε σχέση με τη διεκδίκηση του ονόματος της μπάντας. Μπορεί να ζαλίστηκαν και οι ίδιοι από τις μηνύσεις που έριχναν ο ένας στον άλλο. Τώρα όμως φαίνεται πως ηρέμησαν. Έστω προσωρινά, έστω για λίγο και έστω από τη μία πλευρά (για την άλλη δε ξέρουμε ακόμα). Ο λόγος για τον πρώην frontman των Queensryche, Geoff Tate ο οποίος, μετά τα όσα είχαν συμβεί στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν, τώρα αποκαλύπτει πως δεν μπορεί να αποκλείσει μια επανένωση με τη μπάντα, εάν πότε ετίθετω θέμα ένταξης αυτής στο Rock and Roll Hall of Fame.

Σε συνέντευξη στο Blast Echo ο Tate ρωτήθηκε αν έβλεπε σα πιθανό ένα ενδεχόμενο reunion σε μια περίσταση σαν αυτή και απάντησε ως εξής : “Υποθέτω πως ναι. Υποθέτω πως θα ήταν κάτι…, ενδεχομένως να είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι ώστε να βρεθούμε όλοι στο ίδιο δωμάτιο και να μιλάμε ξανά”. Συνέχισε λέγοντας : “ Κάτι σαν αυτό πιθανότατα να ήταν ο καταλύτης για να επαναφέρουμε όλη τη μπάντα, έστω για μια ζωντανή εμφάνιση”. Στη συνέχεια κάπως τα μπέρδεψε ή τουλάχιστον εμένα μου φάνηκε έτσι: “Δε ξέρω αν αυτό θα ήταν αρκετό ώστε να κάνει τους πάντες να θέλουν να είναι μαζί ξανά, αλλά, εντάξει, εγώ θα ήμουν θετικός”. Μαζί για το ένα live, μαζί για κάτι πιο μόνιμο; Ιδού η απορία. Σε ευθεία ερώτηση για επανένωση και υπό άλλες συνθήκες, και όχι απλά επετειακές, απάντησε “Aααα! Ξέρετε, εγώ ποτέ δε λέω ποτέ”.

Με την ευκαιρία, δείτε κάτι από το παρελθόν της τεράστιας αυτής μπάντας:

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα