Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 10:24

Marilyn Manson: Βίντεο για το Say10 με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp

Written by 

Ο Marilyn Manson μπορεί πλέον να μην ξαφνιάζει κανέναν, αλλά σίγουρα διατηρεί την ικανότητα να δημιουργεί βίντεο που δεν περνάνε αδιάφορα. Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του νέου του δίσκου  Heaven Upside Down κυκλοφόρησε το βίντεο για το κομμάτι Say10 (λογοπαίγνιο που δεν έχει ανάγκη να κάνει αλλά το κάνει γιατί μπορεί) κλασσικά με την ίδια goth ατμόσφαιρα, αλλά αυτή τη φορά και πολλές γυναίκες τη, θρησκευτικές παραπομπές (περισσότερες από τον Πέτρο Γαϊτάνο) και το φιλαράκι του  Johnny Depp.

Θα έλεγε κανείς ότι η συμμετοχή ενό τόσο μεγάλου ηθοποιό στο βίντεο, θα συνεπαγόταν και αντίστοιχα «αλμυρό» αντίτιμο, αλλά στη περίπτωση Manson-Depp μάλλον έχουμε απλά μία φιλική συμμετοχή και μια ερμηνεία μερικών λεπτών του J.D. ως Slave Master σε αποχρώσεις Manson.

Σαν πρώτο άκουσμα πάντως, δεν εμπνέει όσο τα κομμάτια του Pale Emperor του 2015 που με διαφορά αποτελεί ένα από τους αρτιότερους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει ο Marilyn Manson.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του Say10:

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα